Czyli co? Powinienem sie tym przejac czy nie zasmiecac sobie "baniaka"?
[O1] przyciemnianie szyb - Toruń / Bydgoszcz - gdzie?
Zwiń
X
-
black sun - toruń - przyciemniałem tam w czerwcu br. - kolejka ok. miesiąca - koszt dla Octavia 1 combi (wszystkie szyby procz trzech przednich) wyszło 380 złotych - czas ok. 3-4 godzin
Oferujemy przyciemnianie szyb folią samochodową 3M. W ofercie znajdą Państwo ochronne folie okienne i przeciwsłoneczne. Ściemniany szyby profesjonalnie.
w miarę dobrze robią chłopaki
dużo zależy czy masz w dobrym stanie szyby (porysowanie, male ryski, ilość ich itp) - jakie masz szyby (stan) tak wyjdzie - cudów nie oczekuj - ogólnie chłopaki se radzą acz......(kilka uwag miałbym) - moja octa ma niestety dość znacznie porysowane szyby (zima, skrobanie itp itd) wiec efekt nie jest powalający (nie o efekt mi chodziło tylko o właściwości użytkowe raczej - przy kombiaku to dośc ważne) - ale im mlodsze auto-szyby tym lepiej to wychodzi
facet na grunwaldzkiej (Toruń) - miglasst chodź specjalista całkiem dobry to troszke drogi jesli chodzi akurat o przyciemnianie (wołał 700 zl), ale jesli chodzi o inne kwestie z szybami to wal do niego (fachowo i taniej niz gdzie indziej - za wyj. przyciemniania - po prostu nie ma czasu na takie duperele chyba - tak zawnioskowalem)
pozdr
Komentarz
-
Komentarz